Laster Hendelser

« All Hendelser

Just feel it!

15 september - 18 november

rytmisk sangteknikk, workshop, oslo

Workshop i rytmisk sangteknikk

Just feel it er en annerledes workshop. I løpet av tre helger går vi igjennom praktiske øvelser, vi repeterer litt populærmusikkhistorie sett fra sangeres perspektiv, og fremfor alt; vi kommer til å synge en hel masse.

Just feel it er først og fremst beregnet på sangpedagoger og sangere som jobber i andre felt enn det rytmiske, det være seg klassisk, musikal eller folkemusikk, men den kan også passe for studenter og entusiastiske sangspirer innen andre sjangre også.

Helg 1. 15.-16. september

Den første helgen omhandler jazz, blues, R&B og hip hop. Lørdagen bruker vi til å jobbe med nøkkelelementer i jazz, som time, feel, teksttolkning og improvisasjon. Søndagen jobber vi oss via gospel og blues til riffs og licks i R&B-tradisjon, til flow, tekst og uttrykk i hip hop.

Photo by Austin Neill on Unsplash

Helg 2. 13.-14. oktober

Helg nummer to er dedikert pop og rock. I løpet av lørdagen tar vi for oss teknikker i popen fra The Supremes til Kygo, og vi jobber med problemstillinger som identitet, stemmeslitasje, turnélivet og teknologiens påvirkning på sang. Hvem vet, kanskje får vi prøvd oss på litt looping? Søndagen går vi inn i rockens verden og tar for oss sangtekniske funskjoner som growl, dist og knirk, i tillegg til å jobbe med stilmessig tekstformidling innen et utvalg av rockens avarter.

rytmisk sangteknikk, oslo, singer songwriter, kurs, 2018, sølvi elise

Helg 3. 17.-18. november

Den siste lørdagen står i visens og singer/songwriterens tegn. Vi tar for oss forholdet mellom tolkning og improvisajson, og vi ser også på sangeren som musiker. Her får deltakerne som ønsker det, mulighet til å prøve seg på å synge og spille samtidig. Søndagen tar vi for oss hvordan alle sjangrene vi har gjennomgått passer inn i en musikalkontekst, og vi jobber med hvordan man kan forholde seg til rytmiske sjangere innen musikkteater. Søndagenen avsluttes med en uhøytidlig festkonsert for deltakerne.

Praktisk info:

Tid: 3 helger høsten 2018

Lørdag 15. september, klokken 10.00-17.30

Søndag 16. september, klokken 10.00-16.00

Lørdag 13. oktober, klokken 10.00-17.30

Søndag 14. oktober, klokken 10.00-16.00

Lørdag 17. november, klokken 10.00-17.30

Søndag 18. november, klokken 10.00-18.00*

 

*felles konsert og mingel søndag kveld den 18.november

Sted: TBA, sentrale Oslo

Pris: 2000,- per helg, eller 4800,- for alle tre helgene. 40% studentrabatt for fulltidsstudenter. Det er helt i orden å melde seg på kun en helg, om den er mest interessant, men man får størst utbytte av, og rabatt for, å melde seg på alle tre helgene. For at alle som deltar skal være så trygge på hverandre som vi kan få til, er det ikke mulig å bare melde seg på for eksempel én søndag. Er det et tema du er spesielt interessert i, ta da heller kontakt for et skreddersydd opplegg.

Påmelding: Meld deg på vedd å følge link under, det er mulig å betale med både Vipps og kort. All betaling skjer på forskudd, og er bindende.

Siste påmeldingfrist for den første helgen, samt for å få rabattert tilbud på alle tre helger er 31. august.

Detaljer

Start:
15 september
Slutt:
18 november

Sted

TBA
Oslo,