Musikk til fest og bryllup

Å velge rett sang til bryllupet kan gjøres vanskelig eller det kan gjøres enkelt. Den vanskelige metoden er å gå i gjennom alle sanger som kan være passende, og sile ut fra det. Den enkle metoden er å velge sanger som dere begge to liker og har et forhold til. Sanger som setter stemningen, eller som understreker noe i forholdet deres, og som gjør at bryllupsdagen blir enda mer unik, enda mer bare deres.

Jeg spiller gjerne på vielsen og/eller  før og under festen. Forskjellig musikk passer til forskjellige tidspunkt, men det er dere som bestemmer hva dere vil ha. Jeg bidrar spesielt gjerne i bryllup der man ønsker seg noe litt annet en de aller mest vanlige sangene, og jeg plukker gjerne fra brudeparets egne favoritter. De fleste sanger kan gjøres om til å passe inn i deres bryllup.

Hvis du ønsker flere lytteeksempler, ta kontakt så sender jeg deg gjerne en link.

Ta kontakt for mer info:

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.

Studio og sangoppdrag

Mye av min tid som sanger har gått med på å synge inn lydfiler for kor, spille inn demolåter og lage radiojingles. Hva det skulle være, så kan jeg nok være behjelpelig. Stemmen kan brukes til så mangt, fra sang til prat til lyder og tilbake igjen. Ta kontakt dersom du trenger noen vokallyder, så kan vi slå av en prat og se om vi kan få til det du er ute etter.

Klar til å finne ut mer?

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!