Bare syng!

Bare syng! er en netthandel for alt innen sang og stemme, drevet av sanger og sangpedaog Sølvi Elise Halvorsen. Her kan du kjøpe sangtimer, gavekort, workshops og seminarer. Nå har vi pyntet til jul, og her kan du finne flotte presanger til den sanggale i familien. Velkommen til en hyggelig handel! 


Stemmekur - få i gang stemmen på én måned!

00009

Stemmekur - få i gang stemmen på én måned! 00009

Stemmekur 2019!

Hva er en stemmekur, spør du? Jo, det er et intensivtreningsprogram for stemmen. I løpet av fire uker får du åtte indviduelle sangtimer, fire på Skype og fire IRL, i tillegg til en workshophelg der du deltar sammen med likesinnede sanginteresserte.

Stemmekur er en måte å få i gang stemmen på som både er skånsom og morsom. Vi synger, vi øver teknikk, og du får et individuelt tilpasset treningsprogram og oppfølging via Skype og sms.

Du lærer gode øvingsstrategier, og de grunnleggende prinsippene for å holde sangstemmen frisk og sunn uansett sjanger og stil.

Dersom du gjerne vil komme på workshophelgen, men ikke ønsker individuelle sangtimer er det også en mulighet.

Praktisk info:

Sangtimene: Sangtimene gis på Øvingshotellet i uke 3-6. Vi avtaler individuelt når det passer for deg. Kun én sangtime per uke. Adresse Øvingshotellet: H, Trondheimsveien 2, 0560 Oslo

Skypetimene: Gis én gang i uken i uke 3-6. Vi avtaler individuelt når det passer for deg.Kun én sangtime per uke.

Workshop: Workshopen avholdes 9. og 10. februar 2019 på Oslo Teatersenter. Hovinveien 1, 0576 Oslo

Bindende påmelding skjer ved betaling. Ingen refusjon.


kr 3600 In stock
Velg alternativ: